Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Vuorikatu 14

Keskusta 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 357
Kerrokset 7
Kerros 7
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Ylimmän kerroksen 357 m2 toimistotila, jossa tehokas pohja ja ikkunat sekä sisäpihalle että Vuorikadulle.

Fenniakorttelin löydät Mikonkadun, Kaisaniemenkadun, Vuorikadun ja Vilhonkadun korttelista Rautatietorin vierestä. Toimitilat on saneerattu vastaamaan nykyvaatimuksia esim. ilmastoinnin ja atk-järjestelmien osalta. Fenniakorttelissa on mittava määrä ravintola- ja muita viihdepalveluita. Keskeinen sijainti ydinkeskustassa takaa sen, että kaikki kaupalliset ja yrityspalvelut sijaitsevat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.

Vuorikatu 14 kiinteistö tunnetaan Halosen talona, kohteessa on kuusi maanpäällistä ja yksi maanalainen kerros. Pohjakerroksessa on ravintolamaailma, jossa on useampi pikaruokaravintola. Kohteessa on yhteensä 5.380 m2 uudistettua toimistotilaa sekä suurille että pienille vuokralaisille. Kiinteistössä on ilmanvaihtojärjestelmä, huonekohtaisesti säädettävä lämpötila sekä neljä henkilöhissiä.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi

Energia­luokka G2007

Loistavat julkiset liikenneyhteydet. Kluuvin ja Elielin pysäköintihallit välittömässä läheisyydessä. Kluuvin pysäköintihallista sekä Kaisaniemen metroasemalta sisäkautta yhteys Fenniakorttelliin. Raitiovaunu- ja linja-autopysäkkit Vuorikadun sisäänkäynnin kohdalla. Rautatieasemalta 160 m Fenniakortteliin.