Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva

Valimotie 1

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Varastotila
Pinta-ala yhteensä 40
Kerrokset
Kerros k
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Valimotie 1 tarjoaa avaraa ja valoisaa huone- ja avotoimistotilaa 7.900 - 260 m2. Toimistotilat sijaitsevat kiinteistön 2 -7 kerroksissa. Kerros voidaan joustavasti jakaa usealle käyttäjälle, toimistotilojen wc- ja taukokeittiötilojen ryhmittely huomioiden. Kiinteistön julkisivun uudistus on valmistunut loppuvuodesta 2010. Ohessa yleiskuvia kiinteistöstä.

Vuokrattavana 40 m2 kokoinen kellarivarasto.

Valimotie 1 tarjoaa laadukkaita ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Talossa toimii uusi Aspretto -lounaskahvila ja talossa on toteutettu hiljattain muitakin modernisointeja. Kaikkiin kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys. Tavaran vastaanotto tapahtuu kiinteistön sisäpihan puolelta, lastauslaiturilta. Kahdessa autohallikerroksessa autopaikkoja on yhteensä 141 kpl. Lisäksi kellarikerroksessa on varastotiloja, sekä sosiaalitilat naisille ja miehille.

Pitäjänmäessä toimii satoja yrityksiä, ja siellä asuu vajaat 15 000 ihmistä. Pitäjänmäestä löytyvät peruspalvelut: elintarvikemyymälät, pankkikonttorit ja muutamia lounaskahviloita.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Energialuokka D.

Valimon ja Pitäjänmäen lähijunaliikenteen asemat sijaitsevat lähellä yritysaluetta. Matka Helsingin rautatieasemalta Pitäjänmäkeen kestää junalla vajaat kymmenen minuuttia. Omalla autolla pääsee nopeasti Helsingin keskustaan sekä kehäteitä pitkin muualle Suomeen. Bussiliikenne Helsingin keskustan ja Espoon suuntaan on sujuvaa. Lentokentälle noin 20 minuutissa. Hyvät kevyenliikenteenväylät tarjoavat loistavan mahdollisuuden työmatkan tekemiseen vaikka polkupyörällä.