Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Unioninkatu 20-22

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 589
Kerrokset 8
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Kauttaaltaan remontoidussa talossa vapaana muunneltavissa olevaa toimistotilaa. Näyttävä talon korkuinen aula.

Unioninkatu 20 - 22 sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kaartinkaupungissa merellisessä kaupunginosassa. Kohde on valmistunut useassa eri vaiheessa vuosien 1941-1969 välillä. Osista tiloista on merellinen ikkunanäkymä ja upeita terasseja toimitilojen yhteydessä. Tilojen pääsisäänkäynti on Unioninkadun puolelta, jossa on erittäin näyttävä koko talon korkuinen Wall Street -niminen aula ja lisäksi osiin tiloihin on myös saatavissa oma sisäänkäynti upeiden porrashuoneiden kautta.

Kohteessa on Tapahtumatalo Bankin ravintolapalvelut sekä kokous-, juhlatila- ja auditoriopalvelut. Pääaulassa on arkisin toimiva aulapalvelu, joka palvelee vieraiden ja asiakkaiden ohjauksessa ja varmistaa turvallisuuden ylläpitämisen kohteessa. Lähietäisyydellä on myös useita, erilaisia ja eritasoisia ja myös erittäin vaativaan makuun sopivia lounas-ja ravintolapalveluita. Kauppahalli ja kauppatori ovat myös aivan kohteen lähellä. Kasarmintorilla sijaitsee lähin päivittäistavarakauppa. Ympäristössä sijaitsee myös useita kauneushoitola- ja kampaamopalveluita tarjoavia yrityksiä.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka F2007

Tila sijaitsee loistavien joukkoliikenneyhteyksien äärellä aivan Helsingin keskustassa. Kävelymatkaa on esimerkiksi vain noin 800 metriä Rautatieaseman juna- ja metroasemalta. Ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.