Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Unioninkatu 20-22

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 259
Kerrokset 8
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Talon Unioninkadun puoleisella sivulla vapaana noin 259 m2 kokoinen tila viidennessä kerroksessa. Avotoimisto neukkarivarauksin ja omalla keittiöllä, jonka yhteydessä loungealue. Valoisan tilan ikkunoista näkymät Unioninkadulle ja sisäpihan suuntaan.

Unioninkatu 20-22 sijaitsee Helsingin Ydinkeskustassa Kaartinkaupungissa merellisessä kaupunginosassa. Kohde on valmistunut useassa eri vaiheessa vuosien 1941-1969 välillä.

Kohteessa on Tapahtumatalo Bankin ravintolapalvelut sekä kokous-, juhlatila- ja auditoriopalvelut. Pääaulassa on arkisin toimiva aulapalvelu, joka palvelee vieraiden ja asiakkaiden ohjauksessa ja varmistaa turvallisuuden ylläpitämisen kohteessa. Lähietäisyydellä on myös useita, erilaisia ja eritasoisia ja myös erittäin vaativaan makuun sopivia lounas-ja ravintolapalveluita. Kauppahalli ja kauppatori ovat myös aivan kohteen lähellä. Kasarmintorilla sijaitsee lähin päivittäistavarakauppa. Ympäristössä sijaitsee myös useita kauneushoitola- ja kampaamopalveluita tarjoavia yrityksiä.

Koko korttelin modernisointityöt ovat valmiit ja ne tuovat markkinoille täysin nykyaikaiset vaatimukset täyttävät toimistotilat. Saneerauksen myötä kiinteistön toimistotiloissa on säädettävä jäähdytetty ilmastointi sekä CAT 6 tietoliikennekaapelointi. Saneeraustyön myötä työpistetehokkuus on 15-19 m2/henkilö yhdistetyssä avo- ja toimistohuoneratkaisussa.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka F2007

Tila sijaitsee loistavien joukkoliikenneyhteyksien äärellä aivan Helsingin keskustassa. Kävelymatkaa on esimerkiksi vain noin 800 metriä Rautatieaseman juna- ja metroasemalta. Lähin raitiovaunupysäkki on Kauppatorilla. Ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.