Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Unioninkatu 20-22

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 34
Kerrokset 8
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vapaana on 34 m2 kokoisia siistejä toimistohuoneita Business studiossa. Tiloissa on kerroksittain yhteinen wc ja keittiötila. Lisäksi ylimmästä kerroksesta löytyy yhteinen kokoustila, jota voi käyttää veloituksetta ja aulapalvelu ja sähköt sisältyvät vuokraan.

Unioninkatu 20 - 22 sijaitsee Helsingin Ydinkeskustassa Kaartinkaupungissa merellisessä kaupunginosassa. Kohde on valmistunut useassa eri vaiheessa vuosien 1941- 1969 välillä. Toimistotilaa yhteensä yli 16.000 m2 ja liiketilaa yli 3.000 m2. Tilojen koko vaihtelee muutamasta neliöstä (kts. alempana Business Studio) useampiin tuhansiin neliöihin. Erikoisuutena tässä kohteessa on yli 3000 m2:n toimistotilojen saatavuus yhteen tasoon koko korttelin laajuudelle. Osista tiloista on merellinen ikkunanäkymä ja upeita terasseja toimitilojen yhteydessä. Tilojen pääsisäänkäynti on Unioninkadun puolelta, jossa on erittäin näyttävä koko talon korkuinen Wall Street -niminen aula ja lisäksi osiin tiloihin on myös saatavissa oma sisäänkäynti upeiden porrashuoneiden kautta.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Tila sijaitsee loistavien joukkoliikenneyhteyksien äärellä aivan Helsingin keskustassa. Kävelymatkaa on esimerkiksi vain noin 800 metriä Rautatieaseman juna- ja metroasemalta. Lähin raitiovaunupysäkki on Kauppatorilla, johon liikennöivät mm. linjat 3T, 3B ja 1. Ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.