Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Turunlinnantie 12

Itäkeskus 00930, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1058
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Remontoitavaa toimistotilaa Itäkeskuksesta, remontoi tilat omiin tarpeisiin sopiviksi.

Kohde on vuonna 1985 valmistunut viisikerroksinen toimisto- ja liikerakennus. Kiinteistön julkisivu aukeaa Tallinnanaukiolle. Kiinteistön Tallinnanaukion puolella sijaitsevat liiketilat ovat Itäkeskuksen ykköspaikalla.

Kohteessa on kaksi porrashuonetta. Pääporrashuone avautuu Tallinnanaukiolle. Porrashuoneessa on henkilöhissi sekä tavarahissi, jotka kulkevat kellarikerroksen ja 4. kerroksen välillä. Rakennus on viisikerroksinen. Kohteen liikehuoneistot sijaitsevat katutason kerroksissa Tallinnanaukiolla ja Turunlinnantiellä. 2-4 kerrokset ovat erikokoisiin huoneistoihin jaettua toimistotilaa, kerrostaso noin 1.000 m2. 5. kerroksessa on kiinteistön kokous- ja saunatila.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka F2007

Kohteeseen on sekä työntekijöiden että vieraiden helppo tulla joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Itäkeskuksen metroaseman sisäänkäynti sijaitsee aivan kiinteistön vieressä. Itäkeskuksen metroasema on Itä-Helsingin joukkoliikenteen solmukohta, johon useiden liityntälinjojen lisäksi päättyvät Jokeri-linja, poikittaislinjoja sekä lentokenttälinjoja. Itäkeskus on metron toiseksi vilkkain asema.

Helsingin keskustasta Itäkeskukseen aikaa menee metrolla 14 minuuttia, autolla noin 15 minuuttia. Itäkeskuksessa on tarjolla useita pysäköintialueita, mm. Itäkeskuksen metropysäköinnissä on 450 parkkipaikkaa.
Taksitolppa on kiinteistön läheisyydessä, Tallinnanaukiolla joukkoliikennepysäkkien vieressä.

Lisätietoa