Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Tukkutorinkuja

Kalasatama 00580, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 201
Kerrokset
Kerros 11
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Kalasataman ytimeen valmistuu korkeatasoinen ja näyttävä 11-kerroksinen Business Park, joka tulee tarjoamaan helposti muunneltavia, nykyaikaisia toimitiloja hyvinkin erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Vuokrattavana mm. ylimmän kerroksen 201 m2 toimistotila hienoilla näkymillä ja kattoterassilla.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat ravintola- ja kahvilatilat sekä iso porrasauditorio, ja talon toiseen kerrokseen keskitetty neuvottelukeskus. Toimistotilojen ikkunoista avautuu huikeat näkymät, ja ylimmistä kerroksista kauas tukkutorin yli länteen ja itään Kulosaaren suuntaan. Ylimpään kerrokseen valmistuu huikea saunaosasto sekä isot kattoterassit, joista avautuu näkymät merelle ja Tukkutorille.

Talon arvioitu valmistumisaikataulu on 2022—2023. Tiloissa paneelijäähdytys ja -lämmitys sekä yksilöllisesti säädettävä energiatehokas valaistus. Modernien palveluiden ohella kiinteistöön valmistuu sähköautojen latauspaikat parkkihalliin sekä polkupyöräparkki. Sijainti on hyvä myös julkisilla liikkuville: Kalasataman metropysäkki 250 m päässä, ja bussit Hermannin rantatieltä 50 m päässä.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.