Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Sinimäentie 10

Sinimäki 02630, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1053
Kerrokset 6
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana toimistotila Espoon Sinimäessä, kiinteistön B/C-rapun 3. kerroksessa. 1053 m2 tila koostuu B-portaan 566 m2 ja C-portaan 487 m2 tiloista, joten ne voidaan vuokrata yhdessä tai erikseen. Ohessa yleiskuvia kiinteistöstä.

Tilojen joustavuus tarjoaa mahdollisuudet monenlaisiin tilaratkaisuihin ja erilaisille toiminnoille. Kiinteistössä on henkilöstöravintola, kuntosali, sauna- ja neuvottelutila keittiöllä, pienvarastotilaa kellarissa sekä mahdollisuus ostaa toimistopalveluja. Piha-alueella runsaasti parkkitilaa.

Arkkitehtuuriltaan näyttävä Sinimäentie 10 sijaitsee Sinimäen alueella Espoossa näkyvällä paikalla Turun moottoritien vieressä, Kehä I:n ja Kehä II:n välissä. Alueelle on sujuvat liikenneyhteydet: Matka Helsinki-Vantaan lentoasemalle kestää vain 20 minuuttia ja Helsingin rautatieasemalle ehtii puolessa tunnissa.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Sinimäentie 10 sijaitsee Turun moottoritien vieressä, Kehä I:n ja Kehä II:n välissä. Matka Helsinki-Vantaan lentoasemalle kestää vain 20 minuuttia ja Helsingin rautatieasemalle ehtii puolessa tunnissa. Alueella toimii useita kansainvälisiä ja kotimaisia yrityksiä.