Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Salmisaarenaukio 1

Ruoholahti 00180, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 2123
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Erittäin korkeatasoinen ja näyttävä toimistotila tyylikkäästä, pääkonttoritasoisesta kiinteistöstä Ruoholahdesta. Tässä koko 4. kerroksen kattavassa toimistotilassa on suuret ikkunat lattiasta kattoon, ja merinäköala Lauttasaaren suuntaan. Huonekorkeus 4 metriä. Tila voidaan jakaa esim. 1084 m2, 688.5 m2 ja 304 m2 osiin.

Vuonna 2007 valmistuneen kiinteistön on suunnitellut arkkitehtitoimisto Helin & Co. Tilat ovat muuntojoustavia ja useimmista aukeaa kaunis merinäköala. Kiinteistössä aulapalvelu, yhteiskäyttöisiä neuvottelutiloja sekä lounasravintola, pyöräilijöille säilytys- ja suihkutilat. Lisäksi mahdollisuus vuokrata pysäköintioikeuksia pysäköintihallista.

Ruoholahdessa on erinomainen palveluvalikoima, esimerkiksi viereisessä kiinteistössä Salmisaaren liikuntakeskus, joka tarjoaa monipuolisesti liikuntapalveluja.

Kohteen omistaa Castellum.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Metrolle on n. 1 kilometri ja bussilinja 15 kulkee ruuhka-aikaan metroaselmalta Salmisaarenaukio 1:n viereen neljän minuutin välein. Lähimmälle raitikkapysäkille on 500 metriä ja kaupunkipyöräasema on 50 metrin päässä rakennuksesta.