Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Ruosilantie 10

Konala 00390, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Varastotila
Pinta-ala yhteensä 1230
Kerrokset
Kerros 1
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vapautumassa varasto-/tuotanto-/hallitilaa 1230 m2 keskeiseltä paikalta Konalasta. Vapaa korkeus 4,5 metriä. Vuokrattavissa myös 306 m2 toimistotila samasta kiinteistöstä.

Kiinteistöllä on yhteiskäytössä oleva lastauslaituritila, jossa syöttö kahdelta puolelta. Yhteiskäytävältä löytyy sosiaalitilat miehille ja naisille. Yhteiskäytävää pitkin pääsee sisäkautta myös toimistoon. Kiinteistössä on paineilmalaitteet 4 kpl, joista käytössä 2 kpl, kaukolämpö ja kiinteistö on liitetty sähkölaitoksen verkkoon (Helen) keskijänniteliittymällä 24kV. Kiinteistössä on kaksi kappaletta jakelumuuntajia 1M1 ja 2M1.

Omistaja vastaa kiinteistön ylläpidosta ja peruskorjauksista. Vuokalainen vastaa oman tilaan liittyvistä kuluista, sähkö, vartiointi, siivous jne.

Kiinteistö sijaitsee Helsingissä Konalassa Kehä I:n ja Pitäjänmäen pohjoispuolella. Erinomaiset liikenneyhteydet. Kiinteistössä lounasravintola, ja tien toisella puolella Kauppakeskus Ristikon ravintolat ja palvelut.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kiinteistö on erittäin hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kiinteistö sijoittuu aivan Kehä I:n ja Vihdintien lähituntumaan.