Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Revontulenkuja 1

Tapiola 02100, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 798
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Tapiolan Hohka, ainutlaatuinen toimistokiinteistö Espoon Tapiolassa. Meren lähellä ja loistavien liikenneyhteyksien äärellä. Vuokrataan 3. kerroksen moderni toimistotila, joka voidaan jakaa n. 370m2 omiin kokonaisuuksiin. Tila voidaan vuokrata myös kokonaisuutena kerroksessa sijaitsevan toisen saman kokoisen tilan kanssa. Tila koostuu 40 avotyöpisteestä, 5 työhuoneesta, neuvotteluhuoneesta ja keittiöstä sekä taukotilasta. Ohessa havainnollistavia kuvia yleisesti kiinteistöstä.

Kiinteistössä aulapalvelu, vuokrattavia kokoustiloja ja auditorio sekä kuntosali. Ylimmän kerroksen lounasravintolasta hienot näkymät merelle. Vuonna 2010 valmistunut kuusikerroksinen kiinteistö on Espoon suurin toimistorakennus, jonka sisustuksessa on käytetty huippumuotoilua ja kotimaisia klassikkohuonekaluja. Kohde sijaitsee keskeisellä sijainnilla Länsiväylän varrella. Autopaikkoja kiinteistön parkkihallissa.

Lisätietoja 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Energialuokka E2007

Lähin metroasema on 450 metrin ja lähin bussipysäkki 300 metrin päässä ja 850:n auton parkkihalli löytyy omasta takaa. Lentokentälle
hurauttaa autolla alle puolessa tunnissa ja Helsingin keskustaan reilussa kymmenessä minuutissa. Lisäksi kiinteistö on erinomaisen pyörätieverkoston varrella, tuletpa mistä suunnasta tahansa.