Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Purotie 1

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 122
Kerrokset 5
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana toisesta kerroksesta 122 m2 toimistotila. Sisäänkäynti takapihan puolelta. Vain tavarahissi. Tilassa on oma keittiö ja wc.

Kiinteistöä vastapäätä on alueen ostoskeskus: ruokakauppa, Alko ja muut palvelut. Takana on Suomen arvostetuin golfkenttä ja Talin vihreä urheilupuisto. Liikenteellisesti sijainti on ihanteellinen.

Näyttävästä aulasta astutaan nykyaikaisiin tiloihin, jotka muuntuvat tarpeen mukaan toimistokäyttöön, myyntinäyttelyksi tai asiakaspalveluun. Tilaratkaisut joustavat ja vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa muutostöihin. Tavarahissi ja lastausalue mahdollistavat kevyen logistiikan esimerkiksi agentuuritoiminnalle. Alakerrassa toimii ravintola, josta saa myös lounasta.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Purotie 1 on näkyvällä paikalla vilkkaasti liikennöidyn Pitäjänmäentien varrella. Useat bussit vievät ala-ovelta Helsingin keskustaan ja Espooseen. Poikittaislinjat mahdollistavat joustavan työmatkaliikenteen itään. Valimon asema on kävelymatkan päässä. Autolla on helppo liikkua Turuntielle, Turunväylälle, Vihdintielle, Kehä I:lle ja keskustan suuntaan. Parkkipaikkoja on pihalla ja autohallissa.

Lisätietoa