Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Puolikkotie 8

Matinkylä 02230, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 756
Kerrokset 7
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Modernia toimistotilaa Länsiväylän varrelta, Iso Omenan läheisyydestä. Vapaana 3. kerroksen toimistotila, joka pitää sisällään avotilaa sekä huonetoimistoja. Tila voidaan myös jakaa kahdelle käyttäjälle osiin 419/337 m2.

Business Park Safiiri sijaitsee erinomaisella paikalla Espoon Matinkylässä. Safiirissa on kahdeksan toimistokerrosta ja kaksi kellarikerrosta. Tilat on suunniteltu nykyaikaisimpien standardien mukaan. Työtilaratkaisut ovat joustavasti muunneltavissa eri tarpeiden ja tilanteiden mukaan, sillä huone- ja avotilan osuuksia voidaan vaihdella.

Safiirissa yritys voi valita monipuoliset palvelut käyttöönsä. Arkityö sujuu vaivattomasti kun kokouspalvelut, vastaanotto-, puhelinkeskus-, postitus- ja lähetti- ja siivouspalvelut hoituvat laadukkaasti alan erikoisosaajien käsissä. Lounas- ja kahvitauoilla voi virkistyä ensimmäisen kerroksen viihtyisässä henkilöstöravintolassa.

Työntekijöiden on helppo asioida viereisessä Ison Omenan kauppakeskuksessa, josta löytyy kaikki tarvittavat palvelut.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Safiiri sijaitsee Länsiväylän varrella, 10 km Helsingin keskustasta. Ajomatka kestää noin 15 minuuttia. Pohjoisesta Kehä II tuo autoilijat suoraan Safiirin läheisyyteen.

Lisätietoa