Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva

Porkkalankatu 1

Ruoholahti 00180, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 733
Kerrokset 6
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Nykyaikaista toimistotilaa modernissa kiinteistössä Länsiväylän läheisyydessä Ruoholahdessa.

Edustavassa kiinteistössä on erinomaiset palvelut, kattava vartiointi, kameravalvonta, 200-paikkainen auditorio, kahvila, lounasravintola, cateringpalvelut, kokous- kabinetti- ja koulutustilat, sauna- ja edustustilat, kuntosali ja liikuntapalvelut. Muut palvelut räätälöidään kunkin käyttäjäyrityksen tarpeiden mukaisesti.

Nykyaikaisella tekniikalla varustetut valoisat ja viihtyisät toimistotilat ovat helposti muunneltavissa avo-, huonetoimistoiksi tai tehokkaiksi monitilaratkaisuiksi, joissa työpisteiden lisäksi on myös erilaisia tiimityöskentely- ja kokoustiloja.

Vuokrattavissa toisessa kerroksessa muunneltavaa toimistotilaa. Tila on tällä hetkellä huonetoimisto, mutta on muokattavissa monitilatoimistoksi.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteesta www.premises.fi

Kohteella ei lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kulkuyhteydet yksityisillä ja julkisilla kulkuneuvoilla ovat erinomaiset kaikkialle pääkaupunkiseudulle. Talosta on lyhyt kävelymatka bussi- ja raitiovaunupysäkeille sekä metroasemalle. Kevyen liikenteen pääväyliltä pääsee suoraan kiinteistön pihalla sijaitsevaan pyöräparkkiin. Pysäköintihallin sisäänajo on Salmisaarenkadun päästä.

Lisätietoa