Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Pirttimäentie 250

Savonrannan Kirkonkylä 58300, Savonlinna
Tyyppi myynti
Kohteen tyyppi Liiketila, Muu, Tontti
Pinta-ala yhteensä 250000
Kerrokset
Kerros
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Oivallinen kohde perheyritykselle tai potentiaalinen kehityskohde matkailualan isommalle toimijalle: ympärivuotinen Lekotti Oy vapaa-ajankeskus/lomakylä! Myydään koko osakekanta tai kiinteistöt ja maa-alueet.

25 hehtaarin alue käsittää laskettelukeskuksen, aktiviteettialueen (mm. iso köysirata), majoitusalueen (4 Honka huvilaa ja 2 kaksiosaista huoneistoa, mökit ovat siistejä ja hyvinvarusteltuja, niissä on saunat, keittiötila jne.) sekä maa-alueen, jolla rakennusluvat 27 mökille ja pienelle hotellille. Lisäksi tontilla sijaitsee palvelurakennus (kahvila, välinevuokraus, sauna ja varastot). Tarkempi kuvaus pyydettäessä.

Lomakeskuksella on erinomaiset arvostelut mm. Bookingissa, Tripadvisorissa ja Googlessa. Talvisin asiakaskuntaa vetää paikalle laskettelumäki, hiihtomaastot ja muut talviaktiviteetit ja kesäisin suuri köysiratapuisto, vesiaktiviteetit, kalastus ja kaunis luonto. Kattavan välinevuokraustarjonnan ansiosta Lekotissa onnistuu ympärivuotisesti monenlaiset aktiviteetit.

Lisätiedot 045 261 6555/Mika tai 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi