Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Pihatörmä 1

Olari 02200, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 56
Kerrokset 6
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana muuttovalmista toimistotilaa 4-6 hengen tarpeisiin toimistohotellista. Vuokraan sisältyy mm. aula- ja postituspalvelu, siivous, sähkö sekä yhteiset tilat kuten keittiö ja oleskelualue. Lisäksi lisäpalveluvalikoimasta voi valita tarpeisiin sopivia lisäpalveluita.

Toimistohotellikonsepti: eri kokoisia ja -tyyppisiä toimistoratkaisuja, joustavalla sopimuksella. Viihtyisät toimitilat aivan kauppakeskus Ison Omenan läheisyydestä. Toimistohotelli Länsikeskus on mukavan rauhallinen paikka työskennellä kauempana Helsingin keskustan kiireestä. Ilmastoitujen toimistotilojen lisäksi kiinteistössä on käytettävissäsi kahvila, sosiaalitilat, pysäköintihalli josta on hissiyhteys suoraan toimistohotelliin sekä ammattitaitoinen aulapalvelu aina apunasi.

Kätevä sijainti luo mahdollisuuden verkostoitua muiden yritysten kanssa, sillä sitä ympäröivillä kaduilla on monipuolinen ja nopeasti kasvava yritysyhteisö. Toimistot saa halutessaan valmiiksi kalustettuina ja yrityksesi voi joustavasti vaihtaa tai suurentaa toimitiloja.

Lisätietoja 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kiinteistö sijaitsee Kuitinmäentien varrella, lähellä Länsiväylää ja Kehä II:ta. Kohteeseen on hyvät liikenneyhteydet myös busseilla. Kauppakeskus Iso Omena on kävelyetäisyyden päässä, Länsiväylän toisella puolella.