Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Perkkaantie 4

Leppävaara 02600, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 411
Kerrokset
Kerros 12
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Hyvinvointiin keskittyvää, uutta pääkonttoritasoista toimistotilaa. Vuokrattavissa ylin, 12. toimistokerros. Avara toimitila, josta upeat näkymät kaikkiin ilmansuuntiin.

Ainutlaatuinen kohtaamiskeidas OOPS – Oasis Of Professionals on rakentumassa erinomaiselle sijainnille Espoon Leppävaaraan. Kolmiosaisen projektin ensimmäisessä vaiheessa valmistuu 18 500 m2 toimitilaa, joista 1000 m2 liiketiloja sekä pysäköintihalli, jonne syntyy pysäköintipaikkoja 379 kpl sekä pyöräparkkeja 315 kpl. Myöhemmissä vaiheissa rakentuu lisää työtilaa, elämyskeskus, hotelli sekä asuntoja.

Konseptin lähtökohtana on ollut hyvinvointi ja ympäristöasiat. Keskeisimpiä arvoja ovat kestävä kehitys ja mahdollisimman hyvinvoiva ihminen ja työ. Myös kokeilukulttuuri on vahvassa roolissa ja kokeilukulttuuri näkyy jatkuvalla toiminnan kehittämisellä, digitaalisuuden mukaan tuomisella ja uusilla innovaatioilla niin toimistoissa, hotellissa kuin liiketiloissa. Tilojen materiaalivalinnoissa näkyy pitkäikäisyys ja ympäristöystävällisyys. Jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät säätyvät ihmismäärien, lämpötilojen ja hiilidioksidipitoisuuksien mukaan. Säästetty ja tuotettu energia infotaan reaaliaikaisen seurannan myötä tilojen käyttäjille. Tavoitteena on saada toimistorakennuksille BREEAM-ympäristöluokituksen mukainen Excellent-sertifikaatti.

Lisätietoa numerosta 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

250 metriä juna-asemalle, Kehä I läheisyydessä.