Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Pasilanraitio 5

Länsi-Pasila 00240, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 384
Kerrokset 6
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan 30.11.2021 vapautuvaa tilaa, joka tällä hetkellä tila koostuu eri kokoisista huoneista. Sopii hyvin terapia tms. yrityksen käyttöön.

Vuokrattavissa saman kerroksen 536 m2 tilan kanssa neliöin 920 m2.

Ylimmässä kerroksessa on saunaosasto, jossa kaksi erikokoista kokoustilaa 10/16 henkilölle. Vuokralaisten henkilökunnan käytettävissä on veloitukseton kuntosali pukuhuoneineen.

Pasilanraitio 5 sijaitsee loistavasti toimivien liikenneyhteyksien varrella. Kävelymatka Pasilan juna-asemalle on noin 400 m, raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat aivan kiinteistön vieressä.

Kiinteistön omassa autohallissa on 33 autopaikkaa ja talon välittömässä läheisyydessä on vieraspysäköintiin soveltuvia maksullisia pysäköintipaikkoja. Lisää pysäköintitilaa on vuokrattavissa pysäköintioikeuksina Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n P1-hallista (Palkkatilanportti). Polkupyörille löytyy telineet kiinteistön autohallista.

Tällä hetkellä Pasilan alue kokonaisuudessaan kehittyy ja uudistuu voimakkaasti. Lähitulevaisuudessa Pasilasta tulee entistä merkittävämpi alue niin liikenteen solmukohtana kuin työpaikkojen, asuntojen sekä palveluiden sijaintipaikkana.

Lisätiedot ja kohde-esittelyt 020 7290 710, lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Pasilanraitio 5 sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä, Länsi-Pasilassa rautatieaseman läheisyydessä kysytyllä ja toimivalla toimistoalueella. Kaikki paikallis- ja lähijunat pysähtyvät Pasilan asemalla. Raitiovaunu- ja linja-autoyhteydet ovat erinomaiset. Pasilan asemalle n. 10 min kävelymatka Triplan sisäkautta.