Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Miestentie 9

Keilaniemi 02150, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 18000
Kerrokset
Kerros
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Ennakkomarkkinoinnissa. Huippusuosittu Life Science Center saa jatkoa. LSC:n toinen vaihe, Life Science Center Plus, sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä huippunäkyvällä paikalla Espoon Keilaniemessä Karhusaarentien varressa. Kohteen vieressä sijaitsevan TKK:n, VTT:n ja tulevan Aalto-yliopiston sekä alueen teknologian huipulla toimivien yritysten läheisyys takaavat kohteen yrityksille innovatiivisen toimintaympäristön.

Life Science Center Campukselta löytyvät yritysten liiketoimintaa tehostavat palvelut kuten huippunopeat tietoliikenneyhteydet, monipuoliset ravintola- ja catering-, vastaanotto- ja aulapalvelut, toimistopalvelut, kokouskeskus auditorioineen sekä edustustilat. Saatavilla on myös yritysten erityistoimintoja tukevat palvelut kuten mainostoimistoalvelut ja kalustehankintapalvelu sekä henkilöstön viihtyvyyttä lisäävät palvelut kuten parturi-kampaamo, pesulapalvelu sekä korkeatasoinen kuntokeskus.

LISÄTIETOJA numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

Life Science Center Plus sijaitsee keskeisellä paikalla Kehä I päässä, osana Keilaniemen ja Otaniemen huipputeknologian yritysten ja tiedeyhteisöjen aluetta. Liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja lentokentälle ovat erinomaiset. Tulevaisuudessa metrolinjaus kulkee aivan kohteen vierestä.

Lisätietoa