Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Martinkyläntie 54

Varisto 01720, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 198.5
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Valoisa ja erittäin siisti avo- ja huonetoimistotilan yhdistelmä. Tila on remontoitu täysin keväällä 2015. Tehokkaaseen toimistotilaan on oma sisäänkäynti, vastaanottotila, kolme lasiseinin varustettua toimistohuonetta, kaksi neuvottelutilaa, varasto ja oma minikeittiö sosiaalitiloineen. Tilassa on koneellinen ilmanvaihto ja tuloilmanjäädytys.

Variston yritysalue tunnetaan tiiviistä teollisuus- ja kauppa-alueesta, josta on hyvät kulku- ja jatkoyhteydet eri ilman suuntiin. Itään ja länteen pääse Kehä III kautta ja etelään sekä pohjoiseen esim. Vihdintien kautta. Alue soveltuu erinomaisesti liikkuvalle henkilökunnalle. Petikon ja Variston alueella on useita lounasravintoloita ja Vihdintien toisella puolella on K-Supermarket ja Alko.

Martinkyläntien liikekiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä III ja Martinkyläntien risteyksessä. Kohteen saavutettavuus ja näkyvyys on erinomainen. Kiinteistön piha-alueella on runsaasti pysäköintitilaa sekä asiakkaille että henkilökunnalle.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Omalla autolla ja bussiilla liikut mukavasti niin muualle Vantaalla kuin Helsinkiinkin. Kohdesijaitsee Varistossa lähellä Kehä III ja Vihdintietä.

Lisätietoa