Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Martinkyläntie 54

Varisto 01720, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 104.5
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Valoisa 104,5 m2:n avotoimisto on rakennuksen toisessa kerroksessa. Toimisto on siisti perustoimisto. Tila kuuluu suurempaan tilakokonaisuuteen, jossa yhteiskäyttöinen palaverihuone sekä siistit sosiaali- ja taukotilat. Kohteessa on koneellinen ilmanvaihto ja tuloilmanjäädytys.

Nykymuodossaan oleva tila soveltuu normaalin toimistokäytön lisäksi esim. myynti- ja näyttelytilaksi tai yrityksille, jotka tarvitsevat selkeää avotilaa.

Variston yritysalue tunnetaan tiiviistä teollisuus- ja kauppa-alueesta, josta on hyvät kulku- ja jatkoyhteydet eri ilmansuuntiin. Itään ja länteen pääse Kehä III kautta ja etelään sekä pohjoiseen esim. Vihdintien kautta. Alue soveltuu erinomaisesti liikkuvalle henkilökunnalle. Petikon ja Variston alueella on useita lounasravintoloita ja Vihdintien toisella puolella on K-Supermarket ja Alko.

Martinkyläntien liikekiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä III ja Martinkyläntien risteyksessä. Kohteen saavutettavuus ja näkyvyys on erinomainen. Kiinteistön piha-alueella on runsaasti pysäköintitilaa sekä asiakkaille että henkilökunnalle.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Omalla autolla ja bussilla liikut mukavasti niin muualle Vantaalla kuin Helsinkiinkin. Kohde sijaitsee Varistossa lähellä Kehä III ja Vihdintietä.