Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Malmin kauppatie 8

Malmi 00700, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 109
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Nykyaikaista toimistotilaa vuokrattavissa Malmin keskustasta. Kolmannen kerroksen 109 m2 tila voidaan myös yhdistää saman kerroksen 179 m2 ja 127,5 m2 tiloihin. Tällä hetkellä tila koostuu 4 vastaanottohuoneesta.

Toimistotilat ovat muunneltavissa yrityksen tarpeita vastaaviksi. Vuonna 1987 rakennetussa nelikerroksisessa kiinteistössä on neuvottelutilaa sekä kuntosali, jonka yhteydessä on sauna. Toimistoissa on termostaattiohjattu lämmitysjärjestelmä, ja kiinteistössä on jäähdytetty tuloilma. Kellarikerroksesta on mahdollista vuokrata pienvarastotiloja sekä erillisjäähdytettyä serveritilaa. Kiinteistössä on kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmä. Kiinteistön pihalta on vuokrattavissa autopaikkoja.

Malmin keskustan runsaat palvelut ovat käden ulottuvilla. Päivittäistavarakaupat, erikoisliikkeet, hotelli- ja ravintolapalvelut, pankit ja posti lisäävät asioiden sujuvuutta ja henkilöstön viihtyvyyttä.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Kiinteistö sijaitsee liikenteellisessä keskipisteessä Malmin keskustassa. Julkisilla liikennevälineillä työmatkansa taittavien iloksi kiinteistö sijaitsee aivan juna-aseman ja bussipysäkkien vieressä. Yhteydet sujuvat kitkatta myös Kehä ykköselle ja kolmoselle, Lahden moottoritielle, Tuusulantielle sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle.