Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Liesikuja 5

Myyrmäki 01600, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 897
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana erinomaisella sijainnilla Vantaan Myyrmäessä vuokralaisten tarpeiden mukaan muunneltava toimistotila. Vuokrattava tila koostuu pääosin toimistohuoneista ja lisäksi valmiina on useita eri kokoisia neuvottelutiloja, kaksi keittiö/taukotilaa, esteetön wc ja suihkut.

Tilat ovat nykyiselläänkin siistissä kunnossa ja keittiö sekä sosiaalitilat ovat nykyaikaiset. Tilaa ei ole mahdollista jakaa. Kellarikerroksessa lisäksi tarvittaessa varastotilaa.

Hyvä sijainti kehittyvässä Myyrmäessä. Juna-asemalle lyhyt kävelymatka, samoin kaikki Myyrmäen aluekeskuksen palvelut ympärillä. Kiinteistössä toimii mm. ravintola, lääkärikeskus ja kuntosali.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Myyrmäen juna-asemalle on kävelymatka, jonka lisäksi monet poikittaisliikenteen bussit palvelevat. Hyvät yhteydet Hämeenlinnanväylälle sekä Kehä I:lle ja Kehä III:lle. Läheisessä paikoitustalossa on vuokrattavana kiinteistölle kuuluvia autopaikkoja. Lisäksi Myyrmäen keskustassa on runsaasti maksutonta parkkitilaa.