Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva

Kornetintie 6

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 317
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Helsingin Pitäjänmäessä vuokrattavana kolmannen kerroksen toimistotila. Tila koostuu pääosin avotilasta, ja se on mahdollista saneerata vuokralaisen tarpeiden mukaisesti.

Peruskuntoinen toimistokiinteistö on osa viiden kiinteistön muodostamaa yrityskampusta Pitäjänmäessä. Vuokraan kuuluvat peruspalvelut siivouksesta kulunvalvontaan ja kiinteistönhoitoon. Tarpeen mukaan hyödynnettävinä lisäpalveluina Kampus tarjoaa viidessä kiinteistössään mm. ravintolapalveluita, kokouskeskuksen, yhteiskäyttöauton, pesulapalvelut, kuriiri- ja postituspalvelut, auton pesua ja renkaidenvaihtoa sekä remontin valmistuttua saunatilat ja erilaisia hyvinvointipalveluita. Kampuksen alueella on käytössä lähes 500 autopaikkaa, joista 130 sijaitsee halleissa. Merkittävään osaan saatavana latauspiste. Alle kilometri juna-asemalle.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Liikenneyhteydet ovat mainiot; Kehä I:lle ja Porintielle on vain muutaman minuutin ajomatka. Pitäjänmäen linja-autopysäkit ovat heti kiinteistön vieressä ja matka Valimon seisakkeelle on vain muutama sata metriä.