Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva

Kornetintie 3

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 280
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrattavana valoisa neljännen kerroksen toimisto, joka on muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Kornetintie 3 on osa yrityskampus Jujua, jonka laaja palveluvalikoima on kaikkien vuokralaisten käytettävissä huolimatta siitä, missä kampuksen kiinteistössä työskentely tapahtuu.

Vuokraan kuuluvat peruspalvelut siivouksesta kulunvalvontaan ja kiinteistönhoitoon. Tarpeen mukaan hyödynnettävinä lisäpalveluina Kampus tarjoaa viidessä kiinteistössään mm. ravintolapalveluita, kokouskeskuksen, yhteiskäyttöauton, pesulapalvelut, kuriiri- ja postituspalvelut, auton pesua ja renkaidenvaihtoa sekä remontin valmistuttua saunatilat ja erilaisia hyvinvointipalveluita. Samassa rakennuksessa sijaitsevat ravintola, sekä 2020 valmistuvat kuntosali-, sauna- ja neuvottelutilat, joita täydentävät kampuksen muut palvelut. Kampuksen alueella on käytössä lähes 500 autopaikkaa, joista 130 sijaitsee halleissa. Merkittävään osaan saatavana latauspiste. Polkupyöräpysäköinti. Juna-asemalle alle kilometri.

Lisätiedot 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Liikenneyhteydet ovat mainiot; Kehä I:lle ja Porintielle on vain muutaman minuutin ajomatka. Pitäjänmäen linja-autopysäkit ovat heti kiinteistön vieressä ja matka Valimon seisakkeelle on vain muutama sata metriä.
Hyvät kevyenliikenteenväylät tarjoavat loistavan mahdollisuuden työmatkan tekemiseen vaikka polkupyörällä. Matka taittuu joutuisasti myös kävellen, vain 10 minuuttia asemalta.