Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Klovinpellontie 1-3

Mankkaa 02180, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1532
Kerrokset
Kerros 4
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan valoisa, koko kerroksen toimistotila. Kerroksesta on upeat näköalat ja tilaa 60-70 työpisteelle. Muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on hyvät palvelut, mm. ravintola, neuvottelutiloja, kuntosali ja hieno lounge-tila.

Business parkissa vuokrattavia 4-16 hengen neuvottelutiloja, 60 (+20) hengen auditorio ja ylimmässä kerroksessa sauna- ja edustustilat upeilla näkymillä. Ensimmäisessä kerroksessa Sodexon työhyvinvointiin ja terveelliseen ruokavalioon panostava aamiais- ja lounasravintola sekä aulapalvelu. Viidennessä kerroksessa upouusi ja laadukas hyvinvointilounge sekä kahvila. Lounge-alueen aurinkoterassi, ryhmäliikuntatila, mukavat oleskelutilat ja biljardipöytä varmistavat rentouttavat tauot. Kellarissa vuokralaisille ilmainen laadukas ja monipuolinen kuntosalitila. Yhteistyökumppanin kautta mahdollisuus osallistua ohjatuille ryhmäliikuntatunneille tai treena personal trainerin kanssa kuntosalilla.

Parkkitilaa löytyy runsaasti parkkihallista sekä pihalta ja vieraspysäköintipaikkoja talojen edustoilla.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka G2007.

Kohteeseen on erittäin helppo tulla autolla mistä suunnasta tahansa, ilman keskustan ruuhkia. Turunväylän bussipysäkeiltä vain noin 5 min. kävely. Paikallis liikenteen bussipysäkeiltä noin 3 min. kävely.