Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kirjurinkatu 3

Pasila 00520, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 190
Kerrokset
Kerros 5-13
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Pasilan maamerkistä on vapautumassa runsaasti toimistotilaa. Kiinteistöön on suoritteilla saneeraus 2021-2022 aikana, tämän jälkeen tarjolla on modernia uudistettua toimitilaa.

Kiinteistön kahteen alimpaan kerrokseen tulee tarjolle monipuolisia palveluita. Kolmanteen kerrokseen rakennetaan neuvotteluhuoneita, jotka ovat kiinteistön vuokralaisten käytössä. Kiinteistön torniosaan rakennetaan modernia toimistotilaa, joka täyttää kaikki nykyvaatimukset.

Toimistokerrokset 5-13 ovat kaikki pinta-alaltaan noin 802 m2, tilat ovat muokattavissa ja jaettavissa – tiloihin mahdollista toteuttaa sekä avotoimistoa, että huoneita. Jakomahdollisuus esimerkiksi neljälle käyttäjälle, kaksi 201 m2 tilaa sekä kaksi 190 m2 tilaa.

Kiinteistön alla runsaasti pysäköinti paikkoja. Pasilasta löytyy suuri valikoima palveluita, ravintoloita, kuntosali, päivittäistavarakauppoja. Kivenheiton päässä sijaitsee ostoskeskus Tripla josta löytyy lisää liikkeitä ja palveluita.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Pasilan asemalle on matkaa noin 400m josta kulkee junat, bussit ja raitiovaunu. Erinomaiset kulkuyhteydet joka suuntaan. Keskustaan pääsee alle 10 minuutissa.