Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Keilaranta 13-17

Keilaniemi 02150, Espoo
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 742
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan 742 m2 toimistotila kiinteistön 5. kerroksesta.

Vuokrattavissa tiloissa on upea merinäköala sekä korkea huonekorkeus. Jokaisessa toimistoyksikössä on myös omat wc-tilat ja keittiövaraus. Hissi menee myös joka kerrokseen. Yhden kerroksen voi jakaa jopa neljälle käyttäjälle ja suuremman tilan tarvitsevalle mahdollista yhdistää tilat 3000m2 asti.

HTC Waterfront koostuu Keilaranta 13-17, taloista A-C. Kerroksia on yhteensä 7. per talo ja kerroskoko on 1000m2 (7.kerros 500m2).

Waterfront sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistö on helposti saavutettavissa bussin ja auton lisäksi nyt myös metrolla. Keilaniemen metroasema sijaitsee noin 5min kävelymatkan päässä.

Kiinteistössä on kattavat palvelut johon kuuluu mm. aulapalvelut, 1. kerroksen neuvottelutilat joista suurin 50-60 hengelle, ravintola- ja cateringpalvelu, siivous- ja pesupalvelut, suihku- ja pukuhuonetilat ja näiden lisäksi tarjolla myös hierontaa, parturikampaamo sekä autopesu ja pian myös kuntosali.
Parkkipaikkoja on saatavilla maanalaisessa pysäköintitasossa sekä pihalla, myös sähköauton latauspisteitä.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.