Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva

Kauppakatu 5

87100, Kajaani
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Liiketila
Pinta-ala yhteensä 800
Kerrokset
Kerros K
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan 200 – 800 m2:n kokoisia liiketiloja Kajaanin ydinkeskustasta, Kauppakatu 5:stä. Liukuporrasyhteys Cubuksen ja Dressmannin välistä Kauppakadulle. Suora kulkuyhteys autohalliin ja Välikadulle.

Kulkuyhteydet Kauppakadulle ovat hyvät ja pysäköintipaikkoja on riittävästi. Linja-autoasemalle on matkaa puoli kilometriä ja rautatieasemalle 1,5 km. Lentokenttä on n. 5 km päässä ja sieltä on päivittäiset yhteydet Helsinkiin. Kajaanin keskustaa hallitsevat ydinkeskustan tyypilliset liike- ja toimistotalot. Ympäristössä on tarjolla monipuolista kulttuuritarjontaa ja hyvät urheilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Valoisiin ja avariin myymälätiloihin on useita sisäänkäyntejä: pääsisäänkäynti Kauppakadulta ja kaksi muuta Kauppapihalta ja Lönnrotinkadulta. Katutason ja alakerran myymälätilojen välinen kulku on sujuvaa leveän portaikon, liukuportaiden ja hissin kautta. Alakertaan pääsee myös suoraan autohallista. Toimisto sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, Välikadun puolella.

Rakennuksen ala olevaan autohalliin on kulku Välikadulta. Autohallissa on 48 kpl yhteiskäytössä olevia pysäköintipaikkoja. Pysäköinti on maksuton. Kiinteistön lastaustilaan kuljetaan rakennuksen takaosasta, Välikadun puolelta.

Lisätietoja 020 2790 270, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.