Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Kaupintie 3

Haaga 00440, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 500
Kerrokset
Kerros 1-6
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Alkaen 500 m2 modernia, uuderveroista toimistotilaa peruskorjaushankkeesta erinomaisten yhteyksien päästä Pohjois-Haagasta.

Toimistokiinteistö saneerataan moderniksi monitilatoimistoksi, jonka tilaratkaisut voidaan muokata yrityksesi tarpeiden mukaiseksi.

Saneerauksessa talon kiinteistötekniikka: ilmastointi, lämmitys, sähköt, uusitaan täysin, ja ict-ratkaisut päivitetään palvelemaan nykyaikaisen ja tehokkaan toimistotyön vaatimuksia.

Kiinteistössä on 20 tyylikästä kokoustilaa, 60 hengen auditorio, monipuoliset aulapalvelut, henkilöstöravintola sekä työhyvinvointia palvelevat kuntosali, suihkut, saunat ja pukuhuoneet.

Kaupintie 3:n sijainti Pohjois-Haagassa on erinomainen. Kehä I:n ja Hämeenlinnantien vieressä sijaitsevaan kiinteistöön on helppo tulla kaikista ilmansuunnista, kaikilla välineillä. Yhteydet keskustaan tai lentokentälle ovat nopeat, sillä Kehärata, Jokeri-bussi ja raidelinjat kulkevat aivan talon vierestä. Pysäköintitalossa, autotallissa ja pihalla on yli 500 autopaikkaa. Myös pyöräileville työntekijöille yhteydet ovat hyvät ja nopeat. Kävelymatkan päästä löytyvät loistavat lähipalvelut muun muassa Kauppakeskus Kaaresta ja Kannelmäen Prismasta.

Kohteen omistaa Sponda.

Vuokrattavana toimistotilaa. Lisätietoja 020 7290 710 tai www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Pohjois-Haagan juna-asema sijaitsee 400 metrin päässä.

Työmatka-autoilijoille löytyy runsaasti vuokrattavia autopaikkoja kiinteistön kellarista ja kiinteistön pysäköintilaitoksesta (482 autopaikkaa) sekä muista läheisistä pysäköintilaitoksista.

Kiinteistön edustalla on pysäköintipaikkoja asiakaspysäköintiin.