Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Hiomotie 8

Pitäjänmäki 00380, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 1184
Kerrokset
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Helsingin Pitäjänmäellä, Hiomotie 8:ssa vuokrattavana 3. kerros kokonaisuudessaan. Kerros koostuu avotilasta sekä huoneista ja sieltä löytyy myös wc-tilat. Tila voidaan jakaa kahteen eri tilaan.

Hiomotie 8 on osa yrityskampus Jujua, jonka yli 40 000 m2:n tilat joustavat ja mukautuvat yrityksen tarpeiden mukaan. Kattavat kampuksen palvelut ravintoloista kokous- ja hyvinvointipalveluihin ovat kaikkien yritysten käytettävissä. Lisäksi yrityskampuksen alueella on käytössä lähes 500 autopaikkaa, joista 130 hallissa. Suurimmassa osassa paikoista on myös latauspiste. Käytettävissä myös pyöräparkki.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Valimon ja Pitäjänmäen juna-asemien läheisyyden ansiosta matka Helsingin rautatieasemalta Pitäjänmäkeen kestää vain vajaat 10 minuuttia. Myös bussiliikenne Helsingin keskustaan ja Espooseen on sujuvaa Pitäjänmäentietä ja Vihdintietä pitkin.
Hyvät kevyenliikenteenväylät tarjoavat loistavan mahdollisuuden työmatkan tekemiseen vaikka polkupyörällä. Matka taittuu joutuisasti myös kävellen, vain 10 minuuttia asemalta Pitäjänmäen asemalta.
Yhteydet autolla niin Helsingin keskustaan kuin Kehätietä pitkin muualle Suomeen ja esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentälle ovat erinomaiset. Matkaa Pitäjänmäestä lentokentälle on noin 20 kilometriä.