Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Fabianinkatu 23

Kaartinkaupunki 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 571
Kerrokset 5
Kerros 3
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokrataan 3. kerroksen toimistotila, jonne tavarahissiyhteys. Tilaan voi jakaa erilliset asiakastilat, työtilat ja monitoimitilat tai muut toivotut tilaratkaisut. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistöstä.

Vuonna 1960 rakennettu ja 1990 peruskorjattu kuusikerroksinen toimistotalo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa merellisessä Kaartinkaupungissa, josta on vain kivenheiton matka Esplanadin puistoon. Toimistotilaa on viidessä kerroksessa yhteensä noin 2.600 m2, katutasossa on noin 560 m2:n suuruinen liiketila ja alakerrassa on osittain ikkunallista neuvottelu- ja kokoustilaa sisältää mm. noin 50 henkilön auditorion. Kokous- ja neuvottelutiloihin on oma erillinen sisäänkäynti suoraan katutasosta. Lisäksi kellarissa on autohalli ja varastotilaa. Toimistotiloihin sisäänkäynti tapahtuu tyylikkään sisäänkäynnin kautta ja tiloihin on suora hissiyhteys sisääntuloaulasta. Ylimmässä toimistokerroksessa on upea terassi Fabianinkadulle.

Kohteen vieressä on useita, erilaisia ja eritasoisia ja myös erittäin vaativaan makuun lounas- ja ravintolapalveluita. Naapuritalossa sijaitsee mm. Tapahtumatalo Bankin ravintolapalvelut sekä kokous- ja auditoriopalvelut.

Kauppahalli ja kauppatori ovat myös aivan kohteen lähellä. Kasarmintorilla sijaitsee lähin päivittäistavarakauppa. Ympäristössä sijaitsee myös useita kauneushoitola- ja kampaamopalveluita tarjoavia yrityksiä.

Kohteen omistaa Sponda.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Energialuokka F.

Tila sijaitsee loistavien joukkoliikenneyhteyksien äärellä aivan Helsingin keskustassa. Kävelymatkaa on esimerkiksi vain noin 800 metriä Rautatieaseman juna- ja metroasemalta. Lähin raitiovaunupysäkki on Kauppatorilla. Ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintimahdollisuuksia.

Lisätietoa