Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Erottajankatu 2

Keskusta 00100, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 3233.5
Kerrokset
Kerros 2-6
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Uniikki ja upeasti uusrenessanssin ja jugengin tyylipiirteet säilyttäen modernisoitu, vuokralaiselle kustomoitu toimistotila upeasta arvokohteesta Erottajalta. Historialliset tilat on juuri remontoitu täysin peruskorjauksen yhteydessä. Ohessa havainnollistavia kuvia mallitoimistoista ja kiinteistöstä.

Ylellisiä yksityiskohtia sisältävät, korkealaatuiset ja käyttäjälähtöiset toimistot soveltuvat erinomaisesti pääkonttoritiloiksi. Toimistotiloja tulee vuokrattavaksi yhteensä 3300 m2 kerroksiin 2-6. Tämä kokonaisuus käsittää tilat kerroksissa 2-6, joista noin puolet ovat Jugend-talossa Uudenmaankadun ja Yrjönkadun puolella ja puolet Erottajankadun puoleisessa Uusrenesanssi-talossa.

Kaikki keskustan palvelut ja julkiset kulkuyhteydet kiinteistön ympärillä. Rautatieasemalle ja metrolle kävelee alle kymmenessä minuutissa ja raitiotievaunupysäkki on 50 metrin päässä. Kiinteistöön rakennetaan myös sosiaali- ja suihkutilat sekä pyörävarasto pyöräilijöille.

Lisätiedot 020 7290 710 ja lisää kohteita premises.fi

Kohteella ei lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.