Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva

Bulevardi 6

Kamppi 00120, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 156.5
Kerrokset
Kerros 2
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Talon modernit tilat yhdistettynä keskeiseen sijaintiin, Klaus K:n monipuolisiin palveluihin ja kiinteistön ainutlaatuiseen historiaan tekevät rakennuksista täydellisen paikan nykyaikaiselle yritystoiminnalle. RAKE-talon omien palveluiden lisäksi kävelyetäisyydellä sijaitsevat kaikki keskustan liikkeet: tunnetut ostoskeskukset kuten Stockmann, Forum ja Kamppi. Aleksanterinkadun, Iso Roobertinkadun ja Fredrikinkadun muotiliikkeet.

Toimitila sijaitsee 2. kerroksessa, johon saavutaan hissillä upean pääsisäänkäynnin kautta Bulevardilta. Toimitila käsittää 5 valoisaa huonetilaa, joista yksi on iso yhteistila sekä toimistokeittiön ja laadukkaat sosiaalitilat. Toimitilan ikkunat avaavat upean näkymän Bulevardille. Tilassa on jäähdytetty koneellinen ilmastointi ja Cat 6a-tasoiset IT-valmiudet. Kaikissa tiloissa on parkettilattiat.

Kiinteistössä on vuokrattavissa neuvottelukeskus kaikilla Hotelli Klaus K:n palveluilla. Kevyen liikenteen suosijoille kiinteistöön on valmistumassa erilliset suihkutilat. Huoneisto ja koko kiinteistö on saneerattu vuonna 2011 kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja se antaa vuokralaiselle hyvät lähtökohdat toteuttaa ympäristöämme säästävää ja kestävää kehitystä tukevaa yrityskulttuuria.

Lisätietoja numerosta 020 7290 717. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.

RAKE-taloon on helppo tulla kävellen tai julkisilla kulkuneuvoilla, mutta myös henkilöautolla on mahdollisuus pysäköidä aivan rakennuksen viereen. Q-Park-pysäköintilaitos ja sen 600 autopaikkaa palvelee autoilijoita 80 metriä suoraan talon alapuolella. Parkkihalliin on pääsy Bulevardi 2-4:n omalla katutason hissillä.

Pääväylät lännestä Uudenmaankatua ja Bulevardia pitkin, pohjoisesta Mannerheimintietä myöten ja idästä Esplanadilta muodostavat tieverkon, jolla saavutat RAKE-talon ympäristöineen myös päivän kiihkeimpinä tunteina. Linja-autoasema, metroasemat, päärautatieasema, Etelä- ja länsisatama sekä lentoaseman kaupunkiterminaali ovat aivan lähiympäristössä.