Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Atomitie 5

Pitäjänmäki 00370, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Tuotantotila, Varastotila
Pinta-ala yhteensä 436
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Pitäjänmäellä vuokrattavissa toimistotilaa 5. kerroksessa. Toimistotila remontoidaan täysin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Sijainti erinomaisten yhteyksien päässä aivan Valimon aseman vieressä. Ohessa kuvia kiinteistön yleisistä tiloista sekä muutama havainnollistava esimerkki siitä, mitä tiloihin voitaisiin toteuttaa. Tila soveltuu myös varastokäyttöön.

Atomitie 5 on kuusikerroksinen toimisto- ja pienteollisuuskiinteistö Helsingin Pitäjänmäellä. Pitäjänmäen yritysalueen suurimpiin kuuluvassa kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa peräti n. 26 600 m2. Päärakennuksen lisäksi kiinteistöön kuuluu myös talon vuokralaisia palveleva nelikerroksinen pysäköintihalli. Alakerrassa aulapalvelu sekä ruokaravintola.

Kiinteistössä on 6 henkilöhissiä sekä 6 tavarahissiä ja yksi lastauslaituri. Parkkipaikkoja on 360 kpl, joista 285 kpl sijaitsee pysäköintihallissa.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Junarata kulkee rakennuksen sivuitse. Tontin itäpäädyssä naapurina on Valimon asema, josta matka Helsingin keskustaan taittuu 11 minuutissa. Lähimmältä bussipysäkiltä on keskustan lisäksi yhteydet mm. Leppävaaraan, Tapiolaan, HelsinkiVantaan lentoasemalle ja Itäkeskukseen.