Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Atomitie 5

Pitäjänmäki 00370, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila, Tuotantotila, Varastotila
Pinta-ala yhteensä 507
Kerrokset
Kerros 5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Vuokralla valoisa ja siisti tuotanto- / työtila Helsingin Pitäjänmäessä. Tämä tila soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi yritykselle, joka tarvitsee työtilaa sekä lisäksi toimistotilaa. Tilasta on esteetön yhteys suuren tavarahissin kautta kiinteistön pihalle, jossa katettu maantasoinen lastauspaikka. Ohessa kuvia kiinteistön yleisistä tiloista sekä muutama havainnollistava esimerkki siitä, mitä tiloihin voitaisiin toteuttaa. Tila soveltuu myös varastokäyttöön.

Atomitie 5 on kuusikerroksinen toimisto- ja pienteollisuuskiinteistö Helsingin Pitäjänmäellä. Pitäjänmäen yritysalueen suurimpiin kuuluvassa kiinteistössä on vuokrattavaa tilaa peräti n. 26 600 m2. Päärakennuksen lisäksi kiinteistöön kuuluu myös talon vuokralaisia palveleva nelikerroksinen pysäköintihalli. Alakerrassa aulapalvelu sekä ruokaravintola.

Kiinteistössä on 6 henkilöhissiä sekä 6 tavarahissiä ja yksi lastauslaituri. Parkkipaikkoja on 360 kpl, joista 285 kpl sijaitsee pysäköintihallissa.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Junarata kulkee rakennuksen sivuitse. Tontin itäpäädyssä naapurina on Valimon asema, josta matka Helsingin keskustaan taittuu 11 minuutissa. Lähimmältä bussipysäkiltä on keskustan lisäksi yhteydet mm. Leppävaaraan, Tapiolaan, HelsinkiVantaan lentoasemalle ja Itäkeskukseen.