Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Aku Korhosen tie 8

Pohjois-Haaga 00440, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 377
Kerrokset
Kerros 6
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Estradin ylimmän kerroksen toimitilat tarjoavat toiminnallesi tyylikkäät puitteet. Tilat ovat valoisat ja näkymät upeat. Täältä seuraat jatkuvaa liikennettä Kehä I:llä ja nautit Keskuspuiston luontomaisemista. Ohessa havainnollistavia kuvia kiinteistön tiloista.

Toimitilat ovat avaria ja valoisia. Kiinteistössä on hyvät palvelut, moderni talotekniikka ja huippuluokan energiatehokkuus. Ikkunoista avautuvat hienot näkymät Keskuspuiston ja Kehä I:n yli. Heti kiinteistön takaa alkavat Keskuspuiston ulkoilumaastot. Kiinteistön käyttäjien onkin täältä helppo lähteä virkistäytymään lähiluontoon.

Estradissa on oma lounasravintola, virtuaaliaulapalvelu ja vuokrattavia neuvottelutiloja. Pysäköintitilaa on runsaasti. Kiinteistön edustalta parhaat parkkipaikat on varattu vähäpäästöisille autoille sekä polkupyörille. Pyörille on myös sisäparkki.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita www.premises.fi

Energialuokka A

Estradi sijaitsee Pohjois-Haagassa Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän risteyksessä. Autolla pääset paikalle helposti valtaväyliä pitkin.

Bussilinjat 40, 41 ja 43 kulkevat Helsingin keskustaan, linja 415 kulkee suoraan lentoasemalle ja linjat 54, 553 ja 522 kulkevat Leppävaaran, Itäkeskuksen ja Malmin suuntiin.

Pohjois-Haagan juna-asema on kilometrin kävelymatkan päässä.