‌020 7290 710 asiakaspalvelu@premises.fi

Vuokrattavat Toimitilat Kehä III

Tutustu K3 Biisoniin, joka on osa laajempaa K3 Logistics -yrityspuistoa. Alue tarjoaa monipuolisia toimitilaratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille Vantaan Viinikkalassa. Yrityspuiston näkyvä sijainti Kehä III varrella yhdistettynä alueen kattaviin palveluihin tarjoaa loistavat edellytykset monenlaiselle yritystoiminnalle.
Nämä vuokrattavat toimitilat Kehä III välittömässä läheisyydessä tarjoavat sijaintinsa vuoksi strategisen edun monentyyppisille yrityksille.

Vuokrattavat monikäyttöiset toimitilat vantaa

Huippu sijainti kehä III varrella logistiikka ja toimitila vantaalla

Biisonin Tilat ja Palvelut

Logistiikkatilat

K3 Biisonissa on tarjolla yhteensä 1861,50 m² varastotilaa, joka on varustettu modernilla lastauslaiturilla ja lastaustaskuilla sekä kätevällä sisäänajoyhteydellä. Tilan lattiakantavuus on 4000 kg/m² ja se kohoaa vapaalta korkeudeltaan 9 metriin, mikä mahdollistaa monipuolisen käytön varasto- ja tuotantotarkoituksiin.
Tilat soveltuvat varasto-, tuotanto-, liike- ja toimistotiloiksi tai näiden yhdistelmäksi ja ne voidaan muokata yrityksesi tarpeiden mukaan.

Toimistotilat

Toimistotiloja on saatavilla 548,50 m² kiinteistön toisessa kerroksessa. Tilat ovat helposti muokattavia ja ilmastoituja, mikä takaa mukavat työskentelyolosuhteet vuoden ympäri.

Sijainti ja Yhteydet

Strateginen sijainti Vantaan toimitiloille

K3 Biisonin sijainti Kehä III varrella tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet niin autolla kuin julkisellakin liikenteellä liikkuvien työntekijöiden ja asiakkaiden helppoon saavutettavuuteen. Lentokentän läheisyys lisää logistista tehokkuutta, mikä tekee K3 Biisonista ihanteellisen sijainnin myös kansainvälisesti toimiville yrityksille.

Alueen palvelut

Viinikkalan alue tarjoaa laajat palvelut, jotka tukevat alueella toimivien yritysten päivittäistä toimintaa. Tämä sisältää kaupat, ravintolat ja muut keskeiset palvelut, jotka kaikki ovat lyhyen etäisyyden päässä.

Yhteystiedot ja Lisätiedot

Lisätietoja K3 Biisonin toimitilavaihtoehdoista saa ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme, tai soittamalla numeroon 020 7290 710.

Vuokrattavat toimitilat kehä 3. Vantaan viinikkalan logistiikkakeskuksen pohjakuva.

K3 Biisonin vuokrattavien logistiikkatilojen pohjapiirros

Miksi Valita K3 Biisoni Yrityksesi Toimitilaksi?

K3 Biisoni tarjoaa modernit, joustavat toimitilat strategisella sijainnilla Vantaalla ja on muokattavuutensa ansiosta potentiaalinen tilavaihtoehto monenlaisille yrityksille.

K3 Biisonin tilat vapautuvat 1.10.2024.

Ole siis nopea ja varaa nämä tilat yrityksellesi nyt!
Ota yhteyttä ja löydä yrityksellesi sopiva toimitilaratkaisu.

Halutessasi voit myös tutustua muihin saatavilla oleviin kohteisiin toimitilahaullamme tai uudistuneisiin Facebook sivuihimme, jossa julkaisemme viimeisimpiä kohde-esittelyitä.

Katso myös toinen kohteemme Viinikkalassa.

tag