Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Pieni Roobertinkatu 9

Kaartinkaupunki 00130, Helsinki
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Toimistotila
Pinta-ala yhteensä 50
Kerrokset
Kerros 3-5
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 41-50m2. Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.

Mothership of Work (MOW) on Spondan kehittämä coworking hubi, joka tarjoaa inspiroivan työympäristön ja -yhteisön lisäksi kattavat palvelut IT-tuesta ja lainafillareista aulapalveluihin. Etsit sitten tilapäistä tai vakituista tilaa itsellesi tai isommalle yritykselle.

MOWin tilat sopivat monenlaisiin tarpeisiin. Voit vuokrata MOWista yksittäisen työpisteen itsellesi tai vaikka huoneen koko tiimille.

MOW Mothership coworking-tilaan mahtuu jopa 250 luovan alan tekijää. Huipputyyppejä ja eteenpäin meneviä osaajia, jotka haluavat työskennellä toisten ammattilaisten kanssa.
MOW Mothership tarjoaa pienille yrityksille ison yrityksen lihakset. Mothershipin vuokraan sisältyvät monipuoliset, työtä helpottavat ja yhteisöllisyyttä vahvistavat tilat ja palvelut. Asukkaiden käytössä ovat näyttävät neuvottelutilat ja viimeisin teknologia. Pienimmätkin huolenaiheet on hoidettu. Printtereissä ja vessoissa riittää paperia, mustekasetit ovat täynnä. Saat nauttia palveluista ja eduista, joista et ehkä ole osannut haaveillakaan. Vai miltä kuulostavat popcornit, aamujooga tai hieronta?

Syksyllä 2017 avattu Ruoholahden MOW Stargate on jo toinen Spondan perustamista coworking hubeista tämän Pikku Roba 9:ssä sijaitsevan MOW Mothershipin ohella.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Helsingin keskusta-alueella, noin 10 minuutin kävelumatkan päässä rautatieasemalta sijaitseva toimistotalo.