Toimitilahaku - vuokrattavat ja myytävät kohteet

pääkuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva yleiskuva

Vanha Porvoontie 231

Hakkila 01380, Vantaa
Tyyppi vuokraus
Kohteen tyyppi Tuotantotila, Varastotila
Pinta-ala yhteensä 2600
Kerrokset 4
Kerros katu
Puhelinnumero 020 7290 710

Yleisesittely

Maatasossa oleva sisäänajettava varastotila. Varaston korkeus on 5m ja tilassa 5 nosto-ovea. Tilaan on mahdollisuus tehdä öljynerotuskaivot. 1500m2:n piha-alue vapaasti vuokralaisen käytössä. Mahdollista myös jakaa tila kahteen osaan (1000m2 ja 1600m2)

Logistiikkakiinteistö sijaitsee Hakkilassa, Vantaan Akseli logistiikka-alueella. Kiinteistöstä löytyy varastotiloja neljästä kerroksesta, jotka soveltuvat mm. arkistointiin tai pitkäaikaisvarastointiin. Laaja rekkapiha ja lastauslaiturit, joilta kulku 5000 kg tavarahisseillä kerroksiin. Lisäksi kiinteistössä on sprinklerijärjestelmä ja tontti on aidattu. Vuokrattavissa myös siistiä ja modernia toimistotilaa, jota voidaan soveltaa myös näyttelytilana.

Naapuritalosta löytyvät kaikki tarvittavat toimistopalvelut, edustus- ja neuvottelutilat sekä lounasravintola. Tämän kohteen omistaa Logicor Oy.

Lisätietoja numerosta 020 7290 710. Lisää kohteita osoitteessa www.premises.fi.

Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta tai energialuokka ei tiedossa.

Hyvät liikenneyhteydet. Läheltä kulkee Kehä III ja Lahdentie, jolle liittymä on Koivukylänväylältä. Kiinteistön kohdalla sijaitsevalta pysäkiltä liikennöi bussi 69V Tikkurilan asemalle 20 minuutissa ja Koivukylän asemalle bussi 732 noin 10 minuutissa.